10-06-10

Exclusief: De geheime plannen NVA!

poster
Een gunstige wind komende uit de richting van NVA heeft mij een geheim document bezorgd waarin ultrageheime plannen staan van NVA om dit land binnen de tien jaar te splitsen.

Ik zal nu een deel van de plannen nu uit de doeken doen.

In de federale regering raken: NVA moet in de federale regering zitten en mee onderhandelen over BHV en andere communautaire zaken.

Onderhandelen en beschadigen regering: We moeten zorgen dat de onderhandelingen hard zijn en hopen dat de regering opnieuw valt over dit dossier. Alleen zo kunnen we nog groter worden bij volgende verkiezingen. Als we genoeg macht hebben kunnen we dit land eenzijdig splitsen.

Vlaamse regering en Vlaamse partijen overtuigen: Als het vorige plan lukt moeten we de Vlaamse regering en de Vlaamse meerderheidspartijen overtuigen om eenzijdig de onafhankelijkheid uit te roepen.

Brussel moet kiezen: We moeten het Brussels gewest afschaffen en de Brusselse inwoners laten kiezen voor Vlaanderen of Wallonië. Voor het rijke Vlaanderen of voor het arme Wallonië. We moeten hen bestoken met (des)informatie in het Frans en in de meestgesproken talen in Brussel.

Contacten met andere Vlaamse partijen: We moeten in het geheim samenkomen met echt Vlaamsgezinde partijen. Vlaams Belang, Lijst Dedecker (als zij de kiesdrempel halen) zijn onze natuurlijke bondgenoten.

Groen! mogen we in principe vergeten, of we moeten ze een hogere ecotaks beloven of meer premies voor zonnepanelen en andere milieuvriendelijke maatregelen (zij zijn daar gevoelig voor).

Alleen met Open VLD, SP.a en CD&V kunnen we openlijk gesprekken voeren. Aan SP.a beloven we een rits sociale maatregelen zoals een verhoging van de uitkeringen, hogere pensioenen en dergelijke.

De burger overtuigen: We moeten de burger overtuigen om onze kant te kiezen. Daarom moeten we blijven verkondigen dat met de Franstaligen geen huis te houden is en alle Vlamingen zowat de helft van hun belastingen geven aan de Walen. Dit mag dan misschien niet waar zijn, het zal inslaan als een bom.

Het koningshuis weg: Het koningshuis is een laatste struikelblok naar een onafhankelijk Vlaanderen. Wij willen een republiek Vlaanderen, voor hen is er dus geen plaats meer in Vlaanderen. Als de Walen een koningshuis willen krijgen ze die van ons, we zullen er zelfs een strik ronddoen.

Na de onafhankelijkheid: Als onze plannen lukken moeten alle symbolen die verwijzen naar België verwijdert worden en mogen alleen nog maar Vlaamse vlaggen aan openbare gebouwen hangen. Het Belgische volkslied wordt verboden. Alleen foto's van de Vlaamse president, de naam minister-president is dan achterhaald, mogen (of liever moeten) in de openbare gebouwen hangen. Wij hopen dat de eerste Vlaams president natuurlijk onze leider is.

De Rode Duivels worden ontbonden en er komt een Vlaamse nationale voetbalploeg, Brusselse spelers moeten kiezen voor welk land ze willen uitkomen. Op het WK wielrennen wordt een Vlaamse nationale wielerploeg gezonden.

Vlaanderen zal ieder jaar iemand naar het Eurovisiesongfestival sturen, en men mag daar alleen nog maar Vlaams zingen. De VRT mag op radio en tv alleen nog maar Vlaamstalige programma's uitzenden. Op scholen mag men alleen nog maar Frans leren na de schooluren en de ouders betalen zelf voor de leraars Frans.

Een taalpolitie zal toezien of alle benamingen van handelszaken, richtingaanwijzers of welk onderschrift dan ook in het Vlaams zijn. Overtreders kunnen hoge boetes krijgen en indien ze blijven volharden, zullen zij een gevangenisstraf kunnen oplopen.

En zo gaan die plannen nog pagina's lang door. Het eindigt met de slogan: NVA voor Vlaanderen, Vlaanderen voor NVA.

 Het is een greep uit die plannen, ik heb het moeten overtypen. Mijn bron blijft nog geheimer dan de plannen van NVA. Ik en ik alleen zal mijn bron kennen. Bedankt en natuurlijk, discretie verzekerd voor mijn bron.

Deze toch wel zeer geheime plannen zijn ook te lezen op Medium4You en Politici aan het woord.

Commentaren

dit is effectief wat ons land te wachten staat indien veel kiezers voor deze partij stemmen: veel geld verliezen &armer worden, allen samen.
Laten wij hopen dat de Vlamingen intelligent zijn en voor iemand anders gaan stemmen.

Gepost door: al | 10-06-10

Reageren op dit commentaar

Post een commentaar

NB: commentaren worden gemodereerd op deze weblog.